Alena Hanušová

Objev svůj soulbrand

SPOLEČNĚ OBJEVÍME SKUTEČNOU ESENCI TVÉ ZNAČKY A UKÁŽEME JI SVĚTU

Nabízím ti dobrodružnou a vzrušující výpravu k ryzí podstatě tvé osobní značky. Jako mapa na cestu nám poslouží tvůj horoskop. Na konci naší výpravy tě čeká poklad… TVŮJ SOULBRAND.

Je to brand, který ti nikdy nezevšední. Nevyrosteš z něj, nebude ti po čase malý. Je neodolatelně přitažlivý. Pravdivý. Autentický. Je v souladu s tvou duší a zároveň silně promlouvá k duši tvých klientů. Je to značka tvé duše.

Chceš ji poznat?

Brand astrologie ikona Střelec

MILUJEŠ OBJEVOVÁNÍ.
Podnikáš cesty do všech možných koutů světa i do hlubin sebe sama. Když nazouváš svoje toulavý boty všechno v tobě ožije.
Cítíš vášeň, cítíš radost, poznáváš sama sebe.

PROTO PODNIKÁŠ.
Abys mohla objevovat. Bez omezení, limitů, překážek. To nejhorší, co se ti může stát je, být zaseklá v šedi nudného, bezpečně průměrného života. Nevydržíš dlouho na jednom místě.
Už dávno víš, že je to tak pro tebe v pořádku.

Brand astrologie ikona Ryby

Všechno, co na svých cestách objevíš a zažiješ,
to všechno dáváš do svých produktů a služeb.

NEJSI ŽENA JEDNÉ EXPERTÝZY, jedné metody. Jsi mnohem víc!

Brand astrologie ikona Beran

Jak to všechno otisknout
do tvé značky?

Není třeba nic vymýšlet, tápat, zkoušet pokus-omyl. Stačí poznat tvůj SOULBRAND.

Co je soulbrand?

Soulbrand je značka, vycházející ze tvé duše. Proces, ve kterém soulbrand spolu vytváříme, kombinuje klasické marketingové archetypy a astrologii. Podle postavení určitých aspektů ve tvém horoskopu ti ukážu, z jakých archetypů je složená tvá osobní značka a vysvětlím ti, jak těmito archetypy pracovat ve tvém marketingu, prezentaci služeb a prodeji.
Objevíme spolu značku, která tvé klienty chytne za srdce.

Kdy ti to pomůže?

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Když rebranduješ a nejde to zrovna hladce, nevíš, jak to uchopit

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Začínáš s novým byznys projektem a chceš skvělý brand na první dobrou

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Když chceš, aby tvá značky byla „bytostně ty“ a nedaří se to

Mám pro tebe službu OBJEV SVŮJ SOULDBRAND.
Je to astrologický rozbor tvé značky z pohledu archetypů a 90 minutová konzultace, na které společně vytvoříme tvůj Soulbrand.

Jak to probíhá?

1. krok

Předáš mi tvé datum, místo a čas narození a já z tvého horoskopu vytáhnu tvé brandové archetypy.

2. krok

Vytvořím pro tebe mood board značky, který bude obsahovat archetypy značky a jejich typické barevné palety.

3. krok

V navazující 90min konzultaci se budeme podrobně věnovat jednotlivým archetypům a jejich kombinaci uvnitř tvé značky. Objevíme spolu esenci a sex-appeal tvé značky a také její tonalitu a styl komunikace.

4. krok

Probereme podrobně archetyp tvých soul-klientů, jejich potřeby, touhy a strachy. Zjistíš, co je jejich vnitřní motivace od tebe nakupovat a jaký je jejich rozhodovací proces při nákupu.

Co získáš díky konzultaci
Objev svůj SOULBRAND?

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Zjistíš, co je tvá esence, kdo je tvůj soul-klient, jak a čím ho přitahuješ a jak s ním máš komunikovat. Řekneme si, jak to prakticky promítnout do tvého marketingu a prodeje.

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Ukážu ti, jak tvé archetypy propojit do fungujícího a harmonického celku, aby tvá značka byla konzistentní a přitahovala přesně ty klienty, které chceš.

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Postavíme spolu pevné a trvalé základy pro tvůj marketing, tvorbu webu i konzistentní prezentaci na sociálních sítích. Tahle práce ti ulehčí komunikaci s webařkou, grafičkou, copywriterkou nebo brandovou fotografkou.

Alena Hanusova soulbrand astro brand branding brand podle znameni brand specialist

Kdo jsem a proč si vybrat právě mě?

Ahoj, jsem Alena.
Jsem odvážná a vášnivá žena s dobře vyvinutou intuicí a schopností vnímat v druhých nevyřčené myšlenky, potlačené emoce a věci skryté pod povrchem. Inu, slunce v beranu a třetina horoskopu v rybách.

Astrologii miluju. Je přesná, komplexní, intuitivní i systematická. Nedá mi prostor se oklamat, obelhat iluzí nebo se schovat před pravdou. Vždy mi dá odpovědi, které potřebuji.

Vím, co je to podnikat a budovat si svou značku. Dělám to v různých svých projektech už 14 let. Zapojuju do toho astrologii? Samozřejmě. Moje zkušenost mě přivedla na nápad věnovat se byznys astrologii.

Co ode mě můžeš čekat? Astrologie v mém podání je jednoduchá. Rychle chápu komplexní věci a umím je zjednodušit na principy a ty srozumitelně vysvětlit. Uvidíš věci z úhlů, ze kterých by tě ani nenapadlo se dívat. Merkur v rybách mi pomáhá do slov uchopit to, k čemu se ty sama mnohdy ani nedostaneš, jak je to hluboko. Co ještě mám? Byznysové myšlení, humor, nadhled, upřímnost i laskavé nakopnutí k akci.

Důkazy místo slibů

PODCAST

Stars and Byznys

Podcast pro ženy s velkou podnikatelskou vizí.

Logo Alena Hanusova Astrobranding astrologie pro podnikani branding

Jsi ready se do toho
se mnou pustit?

Časté dotazy

Pokud víš, v jakém oboru chceš podnikat a máš zhruba představu o tom, jaké služby chceš nabízet, pak ano. Právě na začátku podnikání je dobré, mít jasno v tom kdo jsi, pro koho tu jsi a jak máš komunikovat svou nabídku svému publiku. A přesně k tomu se během konzultace dostaneme. Pokud jsi ale ve fázi „ráda bych podnikala, ale ještě nevím v čem“, pak je pro tebe služba předčasná a ještě s jejím objednáním počkej.

Určitě tomu budeš rozumět. Budeme pracovat s principy, které jsou ve své podstatě velmi prosté a jednoduché. Horoskop může na první pohled působit komplexně, ale od toho máš mě, abych ti z ně vytáhla to podstatné.

Archetypy jsou součástí našeho kolektivního nevědomí. Zjednodušeně řečeno, archetyp je určitý typ chování typický pro určitou postavu. Když ti někdo například řekne, že se chováš jako klaun nebo hrdina, vybavíš si určitý model chování a zároveň se ti vybaví i emoce, kterou máš s takovým chováním spojenou. Archetypy nám umožňují propojit se na velice hluboké emoční rovině a archetypální příběh rezonuje na té nejosobnější úrovni. Naši zákazníci tak s námi můžou snáz navázat emoční spojení a vytvořit si k nám vztah a posléze i získat důvěru, která je základem pro jakýkoliv obchod.

Čas narození je důležitá informace pro to, abychom znali pozici aspektů, které skrývají informaci o tvých archetypech. Bez něj neudělám kvalitní rozbor horoskopu a místo 4 archetypů budeme pracovat jen se dvěma, které jsou na čase nezávislé. Pokud ho neznáš, zkus se první zeptat mámy (ty obvykle vědí). A pokud přesný čas neví nebo se jí nemůžeš zeptat, dej dotaz na matriku nebo nemocnici, ve které jsi se narodila.

Nejsem grafik ani fontolog, takže hotový vizuál ode mě nečekej. Naše společná práce je o poznání a pochopení tvé značky skrze archetypy, jejich kvality a projevy. Odhalíme spolu základy, podstatu tvé značky. Webařům, grafikům a dalším profesím pak budeš moci lépe vysvětlit kvalitu a podstatu tvé značky, aby pro tebe mohli vizuál udělat.

Samozřejmě. Dostaneme se spolu do vrstev tvé značky, o kterých jsi pravděpodobně ještě nepřemýšlela. Dojde k většímu pochopení, prožití a projasnění skutečné podstaty tvé značky. Na základě konzultace můžeš upravit svůj projev, své argumenty, způsob komunikace s publikem, aniž bys musela upravovat web nebo další marketingové materiály. Možná některé služby vypustíš nebo tě napadnou nové.

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.